Lahodná krabia nátierka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

*balíček krabích tyčiniek, 250 g hrudkovitého tvarohu, 1/2 čerstvej uhorky, 1 veľký obdĺžniček syrokrému, 3 lyžice majonézy (aj light), 3 lyžice kyslej smotany, 1/2 menšej cibule* toastový chlebík, celozrnné pečivo*

POSTUP PŘÍPRAVY

Vynikajúca ľahká nátierka, ktorej sa nevieme nikdy dojesť. A chutí aj deťom. Ten tvaroh tam ani nepostrehnete, a uhorka tomu dodá svoje. Výborná chuťovka na kolieskach z celozrnného pečiva. Stojí za to vyskúšať ju. Tak poďme na to :-)

...potrebné suroviny.... krabie tyčinky stačí nechať len rozmraziť
rozmiešame si tvaroh so syrokrémom, majonézou /alebo majolenkou/ a kyslou smotanou
uhorku a cibuľu si nakrájame na jemnulinko (použila som mixér - vďaka za ten vynález :-)
krabie tyčinky potrápime tiež /ručne alebo mixérom/
pekne nasmerujeme všetky pripravené suroviny do jednej väčšej misy
a pekne to zamiešame. Soľ nie je potrebná, ale kto si žiada, nech si dochutí. Má výbornú jemnú chuť. Ale suroviny nesmú byť nakrájané na hrubé kúsky. Kto má radšej šťavnatejšiu, môžete si pridať kyslej smotany. Ale radšej len do množstva, ktoré sa chystáte "zlikvidovať". Nátierka do druhého dňa "pustí" troška šťavy.
Natierame na opečený toastový chlebík, alebo na čerstvé celozrnné pečivo. *Dobrú chuť*
a ako chuťovky na celozrnnom pečive