Superrýchla trasená torta - fantastická!!!



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

3 smotany na šľahanie, 2 konzervy mandarínkového kompótu(tie menšie), 2 pudingy Dr.Oetker bez varenia Créme Olé, hotový tortový korpus z piškotóvého cesta (ja som si ho upiekla z piatich vajíčok).

POSTUP PŘÍPRAVY

Do väčšieho hrnca s pokrievkou, ktorá dobre tesní, nalejeme dve smotany na šľahanie, dva mandarínkové kompóty aj so všetkou šťavou a nasypeme dva pudingy. Základom úspechu je ten veľmi konkrétny puding Créme Olé. Nič nemiešame, iba hrniec zakryjeme pokrievkou a niekoľkokrát zatrasieme. Ako dlho treba triasť, pocitíme veľmi rýchlo aj sami, pretože tekutý obsah sa zmení na krémový a s tým sa trasie ťažšie. Tortovú plnku natrieme na korpus. Ozdobíme šľahačkou. (Ja som ju tam nedala, ale so šľahačkou je to ešte chutnejšie). Môžte použiť aj polovičnú dávku z jednej smotany, jedného kompótu a jedného pudingu. Môžeme podávať hneď, nemusíme čakať pokým stuhne. Dobrú chuť.

To je celá torta. Na korpus potrebujeme: 5 vajec, 14 dkg práškového cukru, 10 dkg polohrubej múky, 1 lyžica oleja, asi 1/2 prášku do pečiva. Postup: Žĺtka vymiešame s cukrom,prídáme olej, múku do ktorej sme dali kypriaci prášok. Upečieme.
Dá sa použiť aj kúpený korpus, vtedy je to naozaj rýchlovka, prípadne piškóty, alebo keksy, ale tie musia najskôr nasiaknuť vlhko z plnky, preto je dobré ich namočiť do vychladnutej kávy, prípadne kompótovej šťavy. Šľahačka sa môže použiť aj v spreji.
To je puding Dr. Oetker bez varenia vanilkový s ktorým sa to určite podarí.