Rozbité zemiaky ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
zemiaky * olej * soľ *
POSTUP PŘÍPRAVY
Tieto výborné pečené zemiaky môžete podávať s kyslou smotanou, alebo s čerstvým šalátom.
 |
1. Zemiaky uvaríme v šupke. Nezabudnite osoliť vodu. |
 |
2. Plech natrieme olejom a každý zemiak rozpučíme mačkadlom na zemiaky a mierne otočíme. Musia zostať v celku. Osolíme a pokvapkáme olejom. |
 |
3. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri 180 * C dochrumkava. Medzitým si vymiešame kyslú smotanu s kôprom a soľou. / ja mám kôpor stále v mrazáku / Sušený nemám rada. |
 |
4. Na každý pečený zemiak dáme do stredu kopček smotany a môžeme.... |
 |
5........ podávať. Mne chutí tá chrumkavá šupka :-))) ... Dobrú chuť. |