Rozbité zemiaky ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

zemiaky * olej * soľ *

POSTUP PŘÍPRAVY

Tieto výborné pečené zemiaky môžete podávať s kyslou smotanou, alebo s čerstvým šalátom.

1. Zemiaky uvaríme v šupke. Nezabudnite osoliť vodu.
2. Plech natrieme olejom a každý zemiak rozpučíme mačkadlom na zemiaky a mierne otočíme. Musia zostať v celku. Osolíme a pokvapkáme olejom.
3. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri 180 * C dochrumkava. Medzitým si vymiešame kyslú smotanu s kôprom a soľou. / ja mám kôpor stále v mrazáku / Sušený nemám rada.
4. Na každý pečený zemiak dáme do stredu kopček smotany a môžeme....
5........ podávať. Mne chutí tá chrumkavá šupka :-))) ... Dobrú chuť.