Bravčové na prírodno trocha inak

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčové karé, cibuľa, kečup, horčica, múka, červené vínko, soľ, korenie, vegeta

POSTUP PŘÍPRAVY

1.)bravčové karé nakrájame na plátky, mierne vyklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozohriatom oleji
2.) keď sa už mäsko zatiahlo, posypeme červenou mletou paprikou,pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, pridáme sol, korenie, mletú rascu a dobre premiešame, podľa potreby podlievame vodou
3.) keď už je mäsko mäkké, pridáme trocha horčice, kečupu, asi 0,5dcl červeného vínka a vo vode rozmiešanú múku, necháme prevrieť, podľa potreby ešte dochutíme
4.) ako prílohu som urobila tarhoňu a sterilizovanú baby kukuričku
5.) DOBRÚ CHUŤ

ps: množstvo si samozrejme prispôsobte podľa množstva mäska a aj podľa toho, kto má rád v akom množstve šťavu