Moje Valentínske srdiečka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

130 g mletých mandlí, 130 g cukru, 125 g hladkej múky, 40 g kakaa, 130 g masla, 50 g horkej čokolády, 50 g bielej čokolády

POSTUP PŘÍPRAVY

Zmiešame mandle, kakao, studené maslo, cukor a múku. Vypracujeme cesto a dáme do fólie do chladničky na 30 minút. Vyvaľkáme na hrúbku 1 cm a vykrajujeme srdiečka. Ukladáme ich na plech s papierom na pečenie a pečieme 15 minút pri 160 °C. Roztopíme oddelene obidve čokolády a zlepujeme nimi srdiečka. Necháme stuhnúť.
Toto nie je môj recept, našla som ho na nete. Vrelo odporúčam, mali veľký úspech. Ja som ale nedávala horkú čokoládu, dala som bielu a mliečnu a bolo to super, lebo tie srdiečka sú dosť kakaové, takže sa to super zladilo.