Veľmi chutné a rýchle sójové pláty na smotane



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 balíček sójových plátov, korenie, 1 bujón, 1,5 l vody, pol lyžičky soli, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 lyžica vegety, 1,5 lyžice kečupu, 1,5 lyžice horčice, 1 sladká smotana, 1 stredná cibuľa , olej , príloha ryža

POSTUP PŘÍPRAVY

Pláty povaríme vo vode s koreninami 20minút, alebo dlhšie , aby boli mäkké, vytlačíme z nich šťavu a vychladíme , pridáme horčicu , premiešame, pridáme kečup znovu dobre premiešame. Najlepšie je nechať to stáť . Ja som dlho nečakala a výsledok bol veľmi chutný. Usmažíme cibuľu do sklovita a na nej opečieme asi 2 -3 minúty každä stranu, zalejeme smotanou , osolíme a cca 5 minút povaríme. Chutný , rýchly a lacný obed je hotový. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom