Šalát z kyslej kapusty
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 polkilový sáčik kyslej kapusty 1 surová mrkva 1 menšia konzerva kukurice /už som skúšala aj mexickú zmes, či trio: hrášok, kukurica, kápia/ 1 tatarka mleté čierne korenie
POSTUP PŘÍPRAVY
Tento šalát zbožňujem, ale koľko ľudí, toľko chutí. Treba vyskúšať a rozhodnúť sa, či ho urobíte aj nabudúce, a či už nikdy viac :)
Kapustu dáme na sitko a necháme riadne odkvapkať. Mrkvu nastrúhame najemno. Suroviny zmiešame a pridáme tatarskej, koľko sa vám bude pýtať. Môže sa časť nahradiť bielym jogurtom.
Je sa len tak s celozrnnými bagetkami, no my ho máme ako prílohu k pečeným zemiakom, vyprážanému syru miesto tatarky,.....