Malinova pochutka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Keksy(ja davam 2ks kakao venceky+par piskot),mozu byt aj susienky Bebe stvorcove...mlete vl.orechy,maslo,cukor(davam vanilin)rum.. Slahacka 33%-1ks,stuzovac-1ks,tvaroh cca 500g-jemny,2ks vanilin.cukru,cokolada horka z lidla 200g+ladove kastany Cucor.dzem,maliny..

POSTUP PŘÍPRAVY

Keksy s piskotami popucime nadrobno,pridame orechy,maslo(cca 100g),cukor,trosku rumu a premiesime..ked je masa homogenna,prelozime ju do vystlanej(papier na pecenie) tort.formy a utlacime..Nie kmoc,potom by to bolo tvrde..Dame zapiect do rury na cca 5-8min.na 200st...
Vymiesame si slahacku so stuzovacom,pridame vanilk.cukor a postupne zaslahavame tvaroh..Nehcame si rozpustit cokoladu s kastanmi a po vychladnuti postupne vmiesame asi polku do plnky..
Korpus potrieme cucor.dzemom(NECHAME FORMU V CELKU,NEOTVARAME) a dame cca 1/3plnky,na to nasypem maliny(davam mrazene a posypem ich vanilinom) a na ne navrstvime zbytok plnky.Snazime sa vyrovnat povrch a navrch nalejeme zbytok cokolady.(pozor,nie hrubu vrstvu,nebude sa dobre krajat)..Nechame CHVILU odstat v chladnicke:)..je to prudko jedle:)..Dobru chut..
FOTKA SA CHUTI NEVYROVNA,PREPACTE:)