Trasená torta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1,5 balíka detských piškót, asi 2 dl uvarenej čiernej kávy, 2 pudingy vanilkové Olé (bez varenia), 2 kompóty (mandarinky, jahody...) 1/2 dl šľahačkovej smotany (stačí 30 %-tná)

POSTUP PŘÍPRAVY

tortovú formu vyložíme piškótami, ktoré sme ponamáčali v čiernej káve (asi 2-3 vrstvy na seba).
Do uzatvárateľnej nádoby si vylejeme obe smotany ja pre istotu pridám aj 1 stužovač), pridáme dva Olé pudingy a kompóty aj so šťavou. Nádobu zavrieme a dobre potrasieme. Zmes vylejeme na piškóty a necháme v chladničke stuhnúť.
Trtička je hotová za 15 minút a je dobrá, osviežujúca.
Neodporúčam pridávať ananásový kompót kvôli tomu, že torta sa potom zle krája.