*Kuracie soté s cestovinami*



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracinka - či už prsíčka alebo vykostené stehienka, cibuľka a olej na smaženie, z ovocia potrebujeme ananás, môžeme dať kompót alebo aj čerstvý :o). na ochutenie - ja používam iba vegetu, ostatní určite pridajú aj čierne korenie, sladkú smotanu a na zahustenie Solamyl a na koniec muškátový oriešok

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuracie soté milujeme, tak sa podelím s Vami všetkými o náš obľúbený ak nie najobľúbenejší receptík.

Cibuľku speníme do zlatista.
Mäsko si nakrájame na kocky alebo rezančeky a pridáme k cibuľke.
osolíme, "opepríme" a opražíme zo všetkých strán
k osmaženému mäsku budeme pridávať šampiňóny a ananás...
Pridáme šampiňóny
pridáme na kocky pokrájaný ananás
pomiešame
mne ostali aj broskyne, tak som ich sem pridala :o)
podlejeme to vodou, ale ak nám mäsko pustilo dosť šťavy, tak ani netreba, dusíme to do mäkka.
keď už je mäsko mäkké, pridáme smotanu
zamiešame, necháme pobublať
zahustíme to najlepšie Solamylom alebo potom hladkou múkou
ak treba tak to ešte osolíme, ja používam vegetu
a toto čo držím, je muškátový oriešok, ten pridáme celkom na záver, premiešame, vypneme a podávame
obyčajne varím k tomu ryžu, ale aj cestoviny sú super!

Je to výborné jedielko, pripravené za pár minút a ten ananás dodá super chuť.

Prajem Vám dobrú chuť.