zapeceny kuraci obedik :-)

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Potrebujeme: kuracie nohy, kridla, chrbat... (pripadne aj cele kura rozdelene na stvrtky,ak ste velmi hladni, alebo vas je ako Cenkovej deti)..sol, rasca cela, 100 gramov struhany tvrdy syr, 1 konzerva sterilizovanych sampionov, zemiaky- cca 1 az 1 apol kila, sladka smotana 250 ml.
POSTUP PŘÍPRAVY
Rozhodla som sa aj ja pridat nejaky receptik....takze vsetko si to pekne pripravime.... zemiaky ocistime a pokrajame na kolieska, asi ako na francuzske... Pripravime si pekac, ktory vymastime... mnozstvo zemiakov je cca 1 az 1 a pol kila, podla toho, kolko spapate, ale pocitajte, ze zemiaky su vasa priloha.
 |
Zemiaciky pekne poukladame do vymasteneho pekaca, posolime!!, posypeme rascou |
 |
potom na ne nasypeme sampiony, zliate zo stavy- neodporucam pit, ale sto ludi, sto chuti... |
 |
nasypeme polovicu struhaneho syra..... |
 |
masko si umyjeme, nasolime....ale psikovi nedame zatial nic, aj ked sa pokusa to maso telepaticky pritiahnut.... budeme ho potrebovat.... |
 |
alebo na neho posleme bojovnika...ten to uz vyriesi :-) a masko dame pekne na zemiaciky, ale kozou dole!!!...my nie sme az taki hladni, tak nam stacili tie ruky, nohy, chrbat... |
 |
a komplet cele to zalejeme sladkou smotanou... najlepsie, keby bola v zaruke este ako ta moja... aj ked ak to budete citat 13.11. tak uz bude asi po :-) ....a dame piect do vyhriatej rury... neviem vam povedat na kolko stupnov, ja som rada, ze nasa rura este vobec funguje :-) |
 |
po pol hodinke masko otocime a dame naspat... ked koza scervena, nasypeme na neho este druhu polovicu syra, co nam ostala- teda ak ste si ustrazili, mne ju maly chcel zjest, ale nedala som !!! :-) ...a nechame zapiect syr na vrchu.... a je to hotove ;-) |
 |
mamickina porcia ... ako prilohu som si zvolila ovocny koktejl, ale mozete si zvolit oblohu podla svojej chuti :-) |
 |
a este Davidkova porcia- pekne pokrajana :-) zvysok spapa nas tato, on je velky chlap :-) ... a Axel si tiez pride na svoje s kostickami...DOBRU CHUT!!! |