Trasená torta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

• 2 balíky pudingu bez varenia dr.oetker - créme olé vanilkový
• 2 šľahačkové smotany
• 2 konzervy ovocia aj so šťavou /doporučujem ananás/
• 1 tortový korpus
• 1 šľahačková smotana v prášku + 3 dcl mlieka

POSTUP PŘÍPRAVY

Do misky, ktorú môžme uzavrieť a nehrozí, že z nej bude kvapkať /ja používam tzv. misku kysku/ dáme dve šľahačkové smotany, dva balíky pudingového prášku Dr.Oetker Créme Olé a pridáme konzervované ovocie i so šťavou. Misku uzavrieme a trasieme /odtiaľ názov/. Po krátkej chvíľke pocítime, že prísady v miske zhustli a vznikol krém. Týmto krémom potrieme tortový korpus. Krém je dosť tuhý, takže korpus nemusí byť vo forme, nerozlieva sa. Vrch potrieme šľahačkou pripravenou z prášku podľa návodu na obale. Dáme vychladnúť do chladničky a maškrta je hotová. Dobrú chuť.