metrový koláč



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 vajcia, 260g práš.cukru, 10 PL oleja, 8PL teplej vody, 6g PDP, 260g hladkej múky,1PL kakaa krém: 1 zlatý klas, 1 vanilka, 250g masla, 150g práš.cukru čokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

. . .

suroviny spolu vymiešame, rozdelíme na 2 časti a do jednej pridáme kakao a upečieme. . .
. . .pripravíme si krém, zlatý klas s vanilkou a s mliekom uvaríme do zhustnutia a necháme vychladnúť za občasného miešania. medzitým si vymiešame maslo s cukrom a potom spolu vymiešame. . .
. . . nakrájané srnčie chrbty zlepujeme nafarebno s krémom a zlepujeme k sebe. . .
. . . ak sú spojené, vrch natrieme tiež krémom, trochu sme si odložili bokom a polejeme čokoládovou polevou a dáme do chladničky stuhnúť. . .
. . . a už len spapať :-) dobrú chuť