KOKOSOVÝ koláč s krémom **



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na cesto: • 150 g hladkej múky * 50 g Gustinu (kukuričný škrob) Dr.Oetker • 15 g kakaa • 1 balíček Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker 200 g práškového cukru • 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker • štipka soli • 4 vajcia • 200 g mäkkého masla alebo margarínu • 2-3 PL mlieka Na náplň: • 1 balíček Krémovej náplne vanilkovej Dr.Oetker • 3 zarovnané PL práškového cukru • 250 ml mlieka • 125 g masla Na posypanie: • 75 g masla • 2 balíčky Vanilínového cukru Dr.Oetker • 200 g strúhaného kokosu Ešte potrebujeme: • plech na pečenie 30 x 40 cm

POSTUP PŘÍPRAVY

Príprava:
1.Na prípravu cesta zmiešame všetky ingrediencie a ručne vareškou spracujeme na hladké cesto. Cesto stierkou preložíme na vymazaný a múkou vysypaný plech (30 x 40 cm) a dáme do predhriatej rúry piecť.
Elektrická rúra: 180 °C.
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Plynová rúra: stupeň 3
Doba pečenia: asi 20 minút.
Po upečení položíme plech na kuchynskú mriežku a necháme vychladnúť.
2.Na náplň pripravíme podľa návodu na obale plnku s mliekom a maslom (dbáme na to, aby mali maslo aj plnka izbovú teplotu, inak by mohol krém zhrudkovatieť). Krémom rovnomerne potrieme vychladnutý koláč.
3.Na posýpku rozpustíme vo veľkej panvici maslo, pridáme cukor a kokos a za stáleho miešania necháme zľahka zhnednúť. Necháme vychladnúť. Potom posýpkou posypeme krém, vložíme do chladničky a necháme hodinu vychladnúť.