Pravá americká salsa

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 veľké rajčiny, 2-3 jalapeno papričky, 6 strúčikov cesnaku, biela cibula, červená cibula, limetka, koriander (nie je potrebný)

POSTUP PŘÍPRAVY

Do hrnca s vodou dáme uvariť strúčiky cesnaku, rajčiny, ošúpanú bielu cibulu a jalapeno papričky. Varíme dokým sa šupa z rajčín nebude odlupávať. Medzitým si nadrobno nakrájame červenú cibulu ( kludne stačí aj 1/2 no závisí od veľkosti). Keď sa nám šupa z paradajok začné odlupávať, odlejeme vodu z hrnca a všetko rozmixujeme na šrot :-). To, že budete mať celú kuchyňu od rajčín si nevšímajte. Pridáme limetkovú šťavu, červenú cibulu a poprípade koriander. Necháme aspoň hodinku odstáť a podávame s Nachos chipsami :-) BTW. najlepšia je po 24 hodinách lebo cibula zmäkne, no je taká dobrá že toľko nevydrží :-)