Guláš Hokkaido - fantastický ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Menšia tekvica Hokkaido * zemiaky * 2 cibule , 2- 3 strúčiky cesnaku * 2 - 3 paradajky * 2 - 3 papriky * rasca * horčica * mletá červená paprika * majorán * olej * BIO bujón * / DM drogéria /

POSTUP PŘÍPRAVY

Tekvičku pred úpravou stačí umyť, rozkrojiť a lyžicou vybrať vnútornú vrstvu dužiny so semienkami. Ak sú semienka zrelé, odložíme si niekoľko na sadenie a zvyšok bežne upečieme. Dužinu nákrájame na kúsky a postupujeme podľa obrázkov. Guláš má výbornú chuť. Podávame s chlebíkom, alebo s celozrným pečivom.

1. V hrnci usmažíme na oleji nakrájanú cibuľu, cesnak, pridáme rascu.
2. Potom pridáme papriku nakrájanú na rezance, paradajky zbavené šupky.
3. Nakrájame si zemiaky a tekvicu na menšie kúsky. Tekvicu nešúpeme ! ! !
4. Pridáme do hrnca a ....
5. zalejeme zeleninovým bujónom.Keď sú zemiaky mäkké, pridáme MČP, majorán a horčicu. Chvíľku povaríme. Prípadne dochutíme soľou.
6. Je to vegetariánsky guláš, výbornej chuti. Ja som k nemu podávala pečivo.
7. Ešte pridávam foto BIO bujónu, ktorý doporučuje aj Dr. Igor Bukovský.