Koláč /torta/ s úžasným a rýchlym krémom z gaštanového pyré



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto: klasická piškóta alebo ja pečiem túto - 2 vajcia 0,6 dcl oleja, 16 dkg kryštálového cukru, 1/2 práš. do pečiva, 22 dkg polohrubej muky, 1dcl čista minerálka Plnka: 1 šľahačková smotana, 1 puding bez varenia crem olé, 250 g makkého tvarohu, 1 vanilka, cukor podľa potreby a chuti, 0,5 -1 kocka gaštanové pyré

POSTUP PŘÍPRAVY

Upečené cesto natrieme džemom. Potom natrieme šľahačkovú gaštanovú plnku a dozdobíme. Príprava plnky vo fotopostupe.

Šľahačkovú smotanu krátko vymiešame. Pridáme tvaroh a puding bez varenie. Vznikne hustý krém. Nakoniec prišľaháme na kocky narezané gaštanové pýre a cukor.
Výsledok v podobe torty pre drahého.