Plnené šampiňóny

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
čerstvé väčšie šampiňóny, asi 100 g nivy, cibuľa, soľ, korenie, olej
POSTUP PŘÍPRAVY
...
 |
potrebujeme len toto: |
 |
šampiňóny očistíme ak sú zašpinené, ale neumývame. Oddelíme klobúčiky od hlúbikov a tie posekáme nadrobno. |
 |
nasekáme nadrobno aj cibuľu a nivu nastrúhame na hrubom strúhadle. |
 |
na troške oleja opražíme cibuľu, pridáme posekané hlúbiky, trošku osolíme, okoreníme a chvíľu podusíme. |
 |
potom zmiešame s nivou a plníme hlavičky šampiňónov. |
 |
obalíme v trojobale a vypražíme z oboch strán na oleji. Najprv vyprážame stranu s plnkou, aby nám potom veľmi nevytekal syr. |
 |
hotovo. dobrú chuť. |