
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
mleté mäso * rožky * mčk * mletá č. paprika * cesnaková pasta * soľ * vajíčko * strúhanka * plátkový syr
POSTUP PŘÍPRAVY
v postupe
![]() |
mleté mäso (1 kg)+ po kávovej lyžičke soli, mčk, papriky, cesnakovej pasty, 2 rožky namočené vo vode a vyžmýkané 1 vajíčko + strúhanka (vajíčko na fotke chýba) |
![]() |
z mäsovej zmesi robíme fašírky, ktoré ukladáme na olejom vytretý plech (oleju netreba veľa)... bujón rozmiešame v horúcej vode a podlejeme fašírky (netreba ich veľmi zalievať, aby sa krásne zhora pripiekli) |
![]() |
ja som ich piekla takých 45 minút na menšom stupni .. počas pečenie môžeme občas podliať bujónom, aby sa neprilepili o plech :)) ku koncu pridáme plátkový syr |