Bravčové na paprike

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Prísady sú uvedené v postupe.

POSTUP PŘÍPRAVY

1 kg červenej papriky/kápie surovej\r\n1 kg pretlaku(á 250 gr, á 500 gr krabice)\r\n0,5 kg cibule\r\npol balenia preosiateho deka\r\n5 surových feferónov\r\n2 dcl oleja\r\nVšetko pomlieť a 30 min. variť\r\n\r\npotom pridáme: 0,5 kg surového prerastaného pomletého bôčika\r\n20 dkg postrúhaného syra\r\n5 str. cesnaku\r\n1 ČL. čierneho korenia\r\n1 ČL. červenej mletej papriky\r\n1 ČL. vegety\r\nVariť znovu 30 min.\r\nNaložiť do fliaš.\r\n30 min. sterilizovať(použijeme na cestoviny,špagety,kolienka atď...)