Výborný krémeš.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Piškóta: 7celých vajec, 25 Dg kryšt. cukor, 1 dcl vody, 1 dcl olej, 20Dg polohrubá múka , 1 prášok do peč.
Plnka: 1l mlieka, 3 ks zlatý klas, 2 ks vanilk. cukor a 1PALMARIN
Poleva: 1/2 Palmarinu, 10Dg práš.cukor, 1 zlatý klas, 2PL kakao /nie granko/, 5 - 7PL mlieka /podľa potreby/
2 - 3balíčky BEBE keksy štvorcové

POSTUP PŘÍPRAVY

Piškotu upečieme tak, že celé vajíčka, kryš. cukor, vodu a olej vyšľaháme do peny, zamiešame do toho múku s práš. do pečiva a pečieme na vymastenom, hrubou múkou vysypanom hlbokom plechu.
Kým sa pečie, uvaríme si plnku z uvedených prísad. Do zhustnutej vložíme 1 celý Palmarin a miešame do rozpustenia. Hotovú plnku nalejeme a rovnomerne rozotrieme na upečenú piškótu.
Na plnku poukladáme BEBE keksy, vrch zarovnáme a necháme dobre vychladnúť /nie v chladničke!/.
Kým koláč chladne a tým aj tuhne, pripravíme si polevu: Do misky nad paru dáme rozpustiť Palmarin. Postupne pridávame ostatné prísady a riedime mliekom. OPATRNE!
Poleva nesmie byť ani hustá, ani riedka, taká akurát!!!! Dlhým cukrárskym nožom ju natrieme na stuhnutý koláč a necháme znova vychladiť. Táto poleva sa neláme pri krájaní.

Po stuhnutí polevy pokrájame koláč na kocky /podľa keksov/.
Chutí každému, skúste a presvečíte sa, že mám pravdu!!!!!!!