
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
fazuľu°°°cca 200g šampiňónov /hlivy/°°°cibuľa°°°2-3 strúčiky cesnaku°°°zelená paprika°°°soľ°°°petržlenová vňať°°°1/2 ČL čili korenia /mletá červená paprika/°°°1/4 ČL mletej rasce°°°2 PL sójovej omáčky
POSTUP PŘÍPRAVY
Zdroj: varecha.sk, redakcia
Množstvo ingrediencií a korenia si prispôsobte podľa seba.
![]() |
Pripravíme si ingrediencie ... |
![]() |
Najlepšie cez noc si necháme fazuľu namočiť, potom ju uvaríme. Na oleji si opražíme cibuľu, nakrájaný alebo pretlačený cesnak, pridáme fazuľu a nakrájané huby. Osolíme, okoreníme a dusíme. |
![]() |
Pridáme nakrájanú papriku, petržlenovú vňaťa krátko povaríme. Paprika by nemala byť veľmi mäkká. |
![]() |
Ku koncu varenia pridáme do zmesi kečup, mleté čierne korenie. |
![]() |
... |