pochutkova torta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

potrebujeme: 3 baliky piskot
6 vanilkovych cukrov
6 kyslych smotan ( 16 percentnych)
1 skoricovy cukor
ovocie podla chuti, no najlepsie su jahody a broskyne

POSTUP PŘÍPRAVY

Formu na tortu (alebo hrniec) vylozime alobalom. Na spod formy vyukladame piskoty, po celej ploche. Piskoty pokvapkame stavou z ovocneho kompotu a naukladame na to ovocie. Medzitym sme si pripravili zmes, ktora sa vymiesa z kyslych smotan, vanilkovych cukrov a zo skoricoveho cukra. Jednu tretinu zmesi nanesieme na ovocie. Rozotrieme a postu opakujeme este dvakrat, aby nam vznikli tri poschodia.
Na koniec, poukladame piskoty, a dame na to alobal, a vlozime do chladnicky najlepsie na 24 hodin.
Po uplynuti casu tortu vo forme polozime na podnos a vyklopime(ked je v hrnci) a ked je vo forme, da sa to jednoducho vybrat. Pomaly odstranime alobal a rozmiesame si este jednu kyslu smotanu s cukrom, ktoru nanesieme po bokoch a na vrch torty. Boky torty oblepime kokosom a navrchu posypeme Grankom:)
Tento recept je velmi jednoduchy a zarucujem, ze ten kto tuto tortu raz ochutna, uz jej nikdy neodola:)) Dobru chut