Naše oblúbené PUDLINGové rezy s MARGOTom (-: (-:

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na cesto: 3vajcia,150g cukru,1balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker,100ml oleja,300g polohrubej múky,1balíček Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker,200 ml mlieka. Na puding:500ml mlieka,1balíček Pudingu Originál s čokoládovou príchuťou Dr.Oetker,3zarovnané PL cukru. PLUS:600gkyslej smotany,1balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker,1kokosová čokoláda Margot.

POSTUP PŘÍPRAVY

Príprava:
Na prípravu cesta vyšľaháme ručným elektrickým šľahačom žĺtky s cukrom a vanilínovým cukrom do peny, zľahka ručne vmiešame olej, múku zmiešanú s kypriacim práškom.Nakoniec pridáme mlieko a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Vymiešame hladké cesto.
Cesto rozotrieme na vymazaný a múkou vysypaný plech.Z mlieka, pudingového prášku a cukru uvaríme puding, ktorý necháme mierne vychladnúť.Vlažný puding nepravidelne nalejeme na cesto Dáme piecť.
Po upečení necháme múčnik vychladnúť a potrieme ho kyslou smotanou s vanilkovým cukrom.Čokoládu nastrúháme na hrubo a posypeme povrch múčniku.Vložíme na 1 hodinu do chladničky stuhnúť