Fast food trochu inak



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

chlebové placky zelenina akéhokoľvek druhu (ja som použila cuketu, mrkvu, reďkovky, papriku, ľadový šalát a ruccolu) ghí (prepustené maslo) čokoľvek čo máte radi (ja som použila 96%-nú šunku, avšak pokojne si môžete pridať nejaký syr, mäso alebo aj biely jogurt)

POSTUP PŘÍPRAVY

Keďže je vonku krásne počasie a záhradky nám hýria všemožnými farbami, rozhodla som sa využiť čo nám príroda dala a pripraviť si skvelý a časovo nenáročný obed, ktorý si môžete dať doma alebo si ho so sebou vziať napríklad do práce.

Zeleninu si nakrájame na malé kúsky a cuketu na kolieska. Kolieska jemne opečieme na troche ghí a keď sú pekne zlatisté z oboch strán, vyberieme ich a na zvyšku ghí si podusíme zeleninu. Kto chce, kľudne si ju môže dať aj surovú, ja som však chcela využiť zvyšné ghí, a teda som zeleninu len prihriala cca 1 minútu, aby dostala chuť ghí.