Zemiakové gnocchi so špenátovo - syrovou omáčkou ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Zemiakové gnocchi * listový špenát * šľahačka * syr s modrou plesňou * olej * cibuľa * cesnak *
POSTUP PŘÍPRAVY
Obedík máte za pár minút na stole. Ja som gnocchi kúpila hotové, ale v prvom komentári je postup na domáce podľa Kristínky.
 |
1. Pripravíme si suroviny. Gnocchi som kúpila v predajni BILLA. Špenát je listový, ale mrazený. Obsahuje 4 kocky . / ja som použila 2 a omáčky je habadej / |
 |
2. Používam teflónovú panvicu. Na oleji opečieme nakrájanú cibuľu, pridáme špenát a trochu vody. Dusíme. Ochutíme soľou a cesnakom. |
 |
3. Do špenátu rozmrvíme plesňový syr a zalejeme šľahačkou podľa hustoty. |
 |
4.Kúpené gnocchi sa varia iba 2 minúty. Nezabudnite dobre osoliť vodu. |
 |
5.Medzitým sa nám syr pekne rozpustil a omáčka zhustla. Stále miešame. |
 |
6.Gnocchi scedíme naložíme na tanier a polejeme hustou omáčkou. Dobrú chuť. |