KARFIOLOVOZELENINOVA FASIRKA*****



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

*

POSTUP PŘÍPRAVY

*

obvarený karfiol nasekáme
pridáme mrkvu,petržlen,kaleráb-tiež polouvarené-nastrúhame na hrubo,dve vajíčka,dochutíme soľou,korením a troškou cesnaku,zahustíme strúhankou
vytvarujeme placky,ktoré zľahka vyvaľame v strúhanke
ešte som zabudla na nasekanú petržlenovú vniatku
na rozpálenom oleji vypražíme z oboch strán do ružova,necháme stiecť na kuchynskej utierke od prebytočného oleja
očistíme nové zemiaky,zalejeme vodou,osolíme,pridáme vňať kôpru,petžlenu a pierka mladej cibuľky-uvaríme
uvarené zemiaky scedíme,,vhodíme poctivé maslo a nasekaný kôpor,zľahka premiešame
podávame s výborným uhorkovým šalátom