Zeleninový šalát s kuracími kúskami

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

čínska kapusta, uhorka, paradajka, cibuľa, kukurica v konzerve, tatárka, kuracie prsia, korenie na mäsko

POSTUP PŘÍPRAVY

Najprv si nakrájame mäsko na malé kúsky, dáme do misy a posypeme grilovacím alebo iným obľúbeným korením, pokvapkáme olejom, zamiešame a dáme nachvíľu odležať do chladničky. Do druhej - veľkej misy- si nakrájame čínsku kapustu, uhorku, paradajku, cibuľku nadrobno a prisypeme kukuričku. Pridáme tatárku - my jedine domácu z jogurtu, a poriadne zamiešame. Mäsko opečieme zprudka na panvici, necháme vychladnúť a pridáme k zeleninovej zmesi a premiešame. Šalátik je jedlý ihneď, ale dobrý je aj na druhý deň. Len tak s bagetkou alebo cukinovo-zemiakovými plackami. Samotný je tiež super a vhodný je aj do 90DD.