Arabský chlieb plnený po slovensky :)))



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Arabský chlieb (bežne v predajniach v oddelení chlieb pečivo, balený po 5 ks)

zelenia podľa chuti, ja väčšinou dávam šalát (hlávkový alebo ľadový, poprípade čínsku kapustu), paradajky, šalátovú uhorku, papriku, pór a kukuricu konzervovanú

kyslá smotana, kečup

syr (plátkový akéhokoľvek druhu)

POSTUP PŘÍPRAVY

Skvelá rýchla večera, alebo ľahší obed. Upozorňujem, ale že sa to nie práve esteticky papá, rukami a sem tam niečo z placky vypadne, malá je väčšionou po uši od kečupu a smotany, ale zbožňuje to :))))

dá sa to plniť aj dovnútra chlebíka, jednoducho sa rozkrojí a naplní, je to na Vás
a ešte...ono sa to dá plniť množstvom iných vecí, je to len od fantázie a chutí...

Zeleninu nakrájam na kocky, ako keď robím klasický šalát, mierne osolím, ochutím olivovým olejom a sušenou bylinkou....podľa toho čo mám, alebo na čo máme chuť...bazalka, petržlen, oregáno, alebo nič :)
Placku si ohrejem v mikroténovom vrecku v mikrovlnke na cca 30 sekúnd. Natriem kečupom a kyslou smotanou...
pridáme zeleninku
plátky syra....
pokúsime sa stočť do rolky a mňaaaaaam