Hamburské plece, s vynikajúcou omáčkou.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Bravčové mäso. Pliecko,alebo stehno, komu nevadí trocha mastného, tak to môže pripraviť aj z krkovičky. Ďalej koreňová zelenina / mrkva, petržlen, zeler /, cibuľa, 2 kyslé uhorky, Bobkový list, nové korenie, plnotučná horčica a Šľahačková smotana.
POSTUP PŘÍPRAVY
... viď obrázkový postup
 |
... mäso osolíme a sprudka opečieme na oleji, alebo masti |
 |
... k mäsu pridáme nastrúhanú zeleninu a pokrájanú cibuľu. Bobkový list, nové korenie |
 |
... zalejeme vývarom |
 |
... pridáme horčicu a kyslé uhorky a dusíme do mäkka |
 |
... keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme |
 |
... nezabudneme vybrať bobkové listy a nové korenie |
 |
... omáčku rozmixujeme |
 |
... pridáme šľahačkovú smotanu |
 |
... ak je omáčka riedka zahustíme ju hladkou múkou, alebo svetlou zápražkou. Dochutíme a môžme podávať
Omáčka, je vynikajúca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |