Najsamlepsia omacka na spagety / penne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* 200 g sampinonov * 1 mala plechovka oliv (ja pouzivam pikantne) * flasticka susenych paradajok v oleji * napolina paradajova omacka s bazalkou * 1 mensia cibulka * 3 struciky cesnaku

POSTUP PŘÍPRAVY

Vsetko si pekne nakrajame, cize cibulku na drobno, susene paradajky na pasiky, olivy na kruzky, sampinony na pruzky a cesnak tiez - mozete aj pretlacit ale nam takto viac chuti :) Olej z paradajok nevylievame ale zlejeme si cca 5 polievkovych lyzic do panvice - preprazime na tomto oleji cibulku - uz teraz to kraaaasne vonia - pridame sampinony a dusime asi 10 min. Potom pridame cesnak, olivy zo susenymi paradajkami a paradajovu omacku. Ja pridavam este aj 3/4 pohara vody - lebo sa mi to zda dost huste a este kym sa dovari tak sa aj tak este cosi vypari. Ja nepridavam uz ani sol ani popor - nam to takto uz akoby dochutene chuti na jednotku - ak mam cerstvu bazalku tak na zaver pouzijem uz len to. Povarime este asi 3 min. a hotovo :) Podavame so spagetami alebo penne cestovinami a struhanym syrom. Nasa najoblubenejsia.

Vsetko si pekne nakrajame, cize cibulku na drobno, susene paradajky na pasiky, olivy na kruzky, sampinony na pruzky a cesnak tiez - mozete aj pretlacit ale nam takto viac chuti :)
Olej z paradajok nevylievame ale zlejeme si cca 5 polievkovych lyzic do panvice - preprazime na tomto oleji cibulku - uz teraz to kraaaasne vonia - pridame sampinony a dusime asi 10 min.
Potom pridame cesnak, olivy zo susenymi paradajkami a paradajovu omacku. Ja pridavam este aj 3/4 pohara vody - lebo sa mi to zda dost huste a este kym sa dovari tak sa aj tak este cosi vypari. Ja nepridavam uz ani sol ani popor - nam to takto uz akoby dochutene chuti na jednotku - ak mam cerstvu bazalku tak na zaver pouzijem uz len to. Povarime este asi 3 min. a hotovo :)
Toto je omacka, ktoru pouzivam - urcite zozeniete nieco podobne aj doma v supermarkete :)