Čokoladova torta s karamelom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Čokoládová torta s karamelom na dno torty:• sušienky 1 balenie (225 g)• 70 g rozpusteného masla• 1 tableta horká čokoláda (100 g), rozpustená karamelová čokoláda • 2 tablety horkej čokolády (200 g)\ • 1 plechovka kondenzovaného mlieka, varené salko• hrsť vlašských orechov Šľahačka s banánmi:• 4 banány• šťava z 1 citróna• 300 ml smotany na šľahanie veľmi chladná• 2 - 3 lyžice kakaa

POSTUP PŘÍPRAVY

príprava: na dno: Sušienky do misy rozdrobíme. rozpustíme maslo s čokoládou (vo vodnom kúpeli alebo na veľmi miernom ohni v rendlíku), potom zmiešame s drvenými sušienkami. Dno aj boky formy vyložíme papierom,a potom sušienkovou zmesou, zmes riadne pritláčame. Dajte do chladničky .
Karamelova čoko: rozpustite čokoládu a premiešajte s vareným kondenzovaným mliekom. kladieme na dno na sušienkovú zmes , posypeme orechmi a dáme do chladu zase as na 1 hodinu.
Šľahačka s banánmi: Olúpte banány a nakrájate na plátky, zmiešame s citrónovou šťavou. urobíme si šľahačku tuhú a zmiešame s polovicou množstva banánov.navrstvite na karamelovu zmes.Ozdobte so zostávajúcimi banánmi a posypeme kakaom cez sito priamo na dezert. Skladujte v chladničke.