Kuracie soté so šampiňónmi a kukuricou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie prsia * olej * hladká múka(solamyl) * korenie podľa vlastného výberu * gril marináda * bylinková podravka * sójová omáčka * cesnak * veľká cibuľa (1/2 k mäsu, 1/2 do pyré) * kukurica * šampiňóny

POSTUP PŘÍPRAVY

kuk do postupu

kuracie prsia som nakrájala na kocky, dala do misky ... pridala olej, hladkú múku (solamyl), bylinkovú podravku, prelisovaný cesnak, sójovku, korenie podľa vlastného výberu (u mňa to bolo na pečené mäso - nejak som si ho teraz obľúbila) polovicu cibule (tú som nakrájala na polmesiačiky a pekne ich porozoberala) a grill marinádu a necháme marinovať
použila som túto ... síce som negrilovala, ale prečo nepoužiť aj do negrilovacieho jedla :)))
na troške oleja som popražila šampiňóny
šupla namarinované mäsko
nechala som, aby sa pekne zatiahlo z každej strany
podliala vodou a dusila
na záver som pridála kukuricu a už som len nechala vyredukovať šťavu
príloha zemiakové pyre s opraženou cibuľou.. na kocky pokrájanú cibuľu som na masle opražila, pridala k uvareným zemiakom a s mliekom som ich rozmixovala.. opražená cibuľa tomu dá fajnú chuť