Wall-e



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

čokoládový krém: 2 šľahačkové smotany, 150 g čokolády (podľa chuti horká, mliečna, kinder...), vanilkový krém: 1vanilkový puding, cukor, 3 dcl mlieka, 150 g masla

POSTUP PŘÍPRAVY

Korpus, klasická piškóta je poliata jahodovým džúsom, potretá jahodovým lekvárom, naukladáme jahody na plátky a na ne rozotrieť krém.
Parížsky: uvaríme šľahačkové smotany s čokoládou (na jednu šľahačku max. 100 g čokolády), kým nezačne hustnúť, odstavíme, necháme vychladnúť a aspoň na 12 hodín do chladničky, pred natieraním na tortu vyšľaháme.
Vanilkový pudingový. Uvaríme hustý puding len s 3 dcl mlieka, necháme vychladnúť a vyšľaháme s maslom.
Dobrú chuť!