Kuracie fašírky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie mäsko z polievky, zelenina z polievky, vajce, strúhanka, olej (staršie pečivo)

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento "receptík" som si vymyslela sama. Moji chalani sú strašní špekulanti a jesť zeleninu je pre nich katastrofa.
Z kuracej polievky sa mi často zvýšilo veľa mäsa a nevedela som čo s ním. Tak mi napadlo pekne ho očistiť od kosti, všetku zeleninu čo mám v polievke (teraz jej vždy dávam viac) pomixujem spolu s mäskom (ponorným mixérom)
Pridám vajce, korenie podľa chuti, niekdy starší rožok alebo strúhanku. Vypracujem cesto. Obaľujem v strúhanke a pečiem.
najnovšie si robíme rôzne tvary z vykrajovačiek na perníčky - srdiečka, macíkov ... majú veľkú úspech a nikto nevie, že je tam cibuľa, mrkva, kaleráb, petržlen.. :-) krásne všetko spapajú.

vďaka zelenine nie je mäsko suché

...a aj mackov sme mali v nedeľu .-)