Vydarená morčacina/kuracina../



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

morčacie vykostené stehno,príp.akékoľvok morčacie aj kuracie mäso vhodné na pečenie,pivo, koreniny/viď obr.postup/,cesnak, wočestrová a sojová omáčka,horčica,oliv.olej

POSTUP PŘÍPRAVY

v obr.postupe

Ja som použila morčacie vykostené krídlo a kus stehna,kľudne dajte aj nevykostené stehná,ak máte menšie, príp.i kuracie mäso, bravčové,zajaca, hocčo, čo pečiete..marinovala som ho cez noc,ale ak nie je čas, netreba.Marináda-použite akú máte radi, ja ponúkam moju osvedčenú-asi po 2 PL worčestrovej a sojovej omáčky,cca 2-3 strúčiky cesnaku, po 1 ČL čínskeho a grilovacieho korenia,1 Pl paprikovej pasty/mám domácu,ale dá sa aj kúpiť a kto nechce kupovať nech nahradí kečupom/,1-2 PL vína /piva/,trošku oliv.oleja.
Podlejeme 2 dcl piva, dáme zakryté piecť asi na 3/4 až 1 hodinu ,odkryjeme, zapečieme a podávame s ryžou, zemiakmi-napr. aj na GRéCKY SPôSOB-/kuk do ďalšieho recepisu/ a s mrkvovo pomarančovým šalátikom-ešte ďalej..
Ospravedlňujem sa za nekvalitné foto,iné nebolo v dosahu.