Lahodné kuracie medailónky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
kuracie prsia (rezne alebo medailónky), 3 vajcia, 4 strúčiky cesnaku, 1 PL sójová omáčka, 1 PL Sába (papriková pomazánka), 1 ČL mleté čierne korenie, 1 PL horčica, 1 PL Solamyl, 1 ČL soľ, 1 ČL korenie na kura (pečené alebo grilovacie), olej na opekanie. Vysvetlivky: PL = polievková lyžica, ČL = čajová lyžička
POSTUP PŘÍPRAVY
... viď obrázkový postup
 |
Do misy si pripravíme všetky suroviny, |
 |
všetko spolu rozmixujeme resp. vymiešame. |
 |
Do takto pripraveného pácu vložíme vyklepané rezne alebo medailónky. |
 |
Necháme odležať minimálne 6 hodín. |
 |
Potom už len rýchlo opekáme z jednej - druhej strany na rozhorúčenom oleji. |
 |
A je to hotové. Veľmi rýchly a chutný obedík.
Dobrú chuť!
Pozn. Výhodou je, že v tomto páci Vám mäsko v chladničke vydrží aj pár dní. |