Plnená žemľa



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie /alebo morčacie/ mäso pokrájané na malé kocky, cibuľa, pór, farebné papriky, ľadový šalát, mozzarella, sójová omáčka, žemle

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäsko nakrájame na drobné kocky, trošku osolíme, okoreníme a pridáme sójovú omáčku....necháme odstáť cca 1 hodinku. Medzi tým si na panvici orestujeme cibuľu /môžeme aj bielu aj červenú/, pridáme mäsko a opekáme...ku koncu pridáme na pásiky pokrájanú farebnú papriku, vypneme a ešte do teplej masy pridáme na kocky nakrájanú mozzarellu a na pásiky pokrájaný ľadový šalát.
Zo žemle odkrojíme vrch, vnútro vyberieme a uložíme bokom na pekáč /to tiež upečieme/ a masu naložíme do žemličiek. Prikryjeme vrchom a zapekáme.....dobrú chuť

všetko orestovať /okrem mozzarelly a šalátu/
naplniť
upiecť