Chlebíčky "volovec"



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

chlieb°°°125g bryndze°°°1 tavený syr Volovec°°°1 cibuľa°°°1 KL mletej rasce°°°1 KL mletej papriky°°°1 PL rastlinného tuku°°°3 vajcia°°°múka na zahustenie°°°vegeta na ochutenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Ja som bryndzovú nátierku robila asi raz v živote, preto som si neuvedomila, že toto je na spôsob tejto nátierky akurát je ešte zaobalená vo vajíčku :-)). Bola výborná večera.

Bryndzu rozmiešame v miske s maslom, pridáme syr Volovec /ale myslím, že môže byť aj iný tavený syr, rozdiel som nevidela/, cibuľu, vegetu, rascu, mletú papriku a všetko premiešame. Do nátierky môžete pridať aj uvarené vajíčko :-)
syr "Volovec"....
nátierku natrieme na chleby...
V miske rozšľaháme vajíčka, zahustíme múkou a krajce chleba v tom obalíme.
Do oleja vkladáme chlieb najprv potretý stranou dole.
Podávame teplé alebo studené, so zeleninou.