Chlebíčky "volovec"

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
chlieb°°°125g bryndze°°°1 tavený syr Volovec°°°1 cibuľa°°°1 KL mletej rasce°°°1 KL mletej papriky°°°1 PL rastlinného tuku°°°3 vajcia°°°múka na zahustenie°°°vegeta na ochutenie
POSTUP PŘÍPRAVY
Ja som bryndzovú nátierku robila asi raz v živote, preto som si neuvedomila, že toto je na spôsob tejto nátierky akurát je ešte zaobalená vo vajíčku :-)). Bola výborná večera.
 |
Bryndzu rozmiešame v miske s maslom, pridáme syr Volovec /ale myslím, že môže byť aj iný tavený syr, rozdiel som nevidela/, cibuľu, vegetu, rascu, mletú papriku a všetko premiešame. Do nátierky môžete pridať aj uvarené vajíčko :-) |
 |
syr "Volovec".... |
 |
nátierku natrieme na chleby... |
 |
V miske rozšľaháme vajíčka, zahustíme múkou a krajce chleba v tom obalíme. |
 |
Do oleja vkladáme chlieb najprv potretý stranou dole. |
 |
Podávame teplé alebo studené, so zeleninou. |