Medovy kolac

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

12 dkg palmarin , 30 dkg kryštálového cukru, 3 lyžice medu, 3 vajcia - všetko nad parou rozpustiť a rozmiešať a zohriať, aby bola zmes teplá, ale nie horúca!!!!! Do toho pridať 2 a štvrť kávovej lyžičky sódy bikarbóny. Na doske preosej 75 dkg hladkej múky, a spolu zmiešaj túto múku aj s roztopenou tekutou zmesou. Vzniknuté cesto rozdeľ na 4 rovnaké diely (môžeš ich odvážiť), rozvlakáš ich na tenké pláty na celý plech, a upečieš každý plát v rúre doružova. Plech treba poriadne vymastiť olejom! KRÉM:\r\ 750 ml mlieka, 12 kopcovitých lyžíc hrubej múky, 25 dkg kryštálového cukru, 3 celé vajíčka, 3 vanilky - rozmiešať a variť na ohni hustú kašu. Do vychladnutej kaše primeišaj 500 g palmarínu. Plnku si rozdelíš na 3 diley a naplníš pláty. Po naplnení treba počkať aspoň hodinu alebo 2, kým zákusok nezmäkne. Nakoniec ho posyp práškovým cukrom a pokrájaj. Dobrú chuť!

POSTUP PŘÍPRAVY