Kefírový koláč s broskyňami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g broskyňového kompotu, 5 dcl kefíru,350 g polohrubej múky,200 g pr. cukru, 1,2 dl oleja, 2 vrchovaté lyžice kakaa, 1PL jedlej sody, 1 tortovú želatínu.

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetky ingrediencie okrem kompótu a želatiny spolu dôkladne premiešame a vylejeme na vymastený a posypaný plech a upečieme pri 180 stup. Nechame vychladnuť .Na vrch poukladame nakrajane broskyne a zalejeme želatínou. Po stuhnutí želatíny môžme si na ňom pochutnať, Môžme ho ozdobiť aj šlahačkou.Je rýchly a chutný.

Tak toto sú veci ktoré k tomu potrebujeme
všetko spolu vymiešame okrem broskyň a želatíny
Vylejeme na menší plech. Môj plech mal rozmery približne 32 x 23 cm.
už je upečené
poukladame na vrch pokrajané broskyne
Zalejeme tortovou želatínou, ktoru uvarime podľa navodu
režeme a papame. dobrú chuť.