
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
opečený chlebík°°°3-4 strúčiky cesnáku /ja by som kľudne dala aj 5 ... :-)/°°°1 konzerva červenej /alebo bielej/ fazule°°°cibuľa°°°200g tuniaka vo vlastnej šťave°°°soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava
POSTUP PŘÍPRAVY
recept mám z kalendára a bola z toho chutnáá večera :-)
![]() |
Fazuľu si scedíme, pridáme očistený, nakrájaný alebo pretlačený cesnak, pridáme kúsky tuniaka, okoreníme |
![]() |
opečieme si chlieb |
![]() |
a fazuľovú masu uložíme na už hrianku. Kúsky cibule si narýchlo opečieme na troške oleja a dáme na chlieb. Alebo cibuľu neopekáme, ale si ju len osolíme, pokvapkáme citronovou šťavou a rozložíme na hrianky. |
![]() |
Ja som si tam nemohla nedať čili... :-)) |