Indiánske srdiečka-úžasné!!!
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Lahodné, čokoládovo-čokoládové, rozplývajúce sa na jazyku...Lepšie som nejedla.A prečo Indiánske? asi preto,lebo sú tmavé,ako kekse Indián....:)) ........................Budeme potrebovať: 200g 100%tuku(ja som dala CERU), 200g hl.múky, 180g práš.cukru, 50g kakaa.....................................Na polevu: v recepte bolo 200g čokolády na varenie,ale keďže mi polovica zostala,bude stačiť 1OOg,1č.l.masla,3PL vriacej vody,mandľové lupienky
POSTUP PŘÍPRAVY
Ideme na to:
|
Ceru nastrúhame,pridáme kakao,múku a cukor a snažíme sa hmotu spojiť. |
|
A spájame a spájame a nejde to a nejde:) |
|
A hľa,o chvíľu je správna hmota na svete:) |
|
Zoberieme kúsok hmoty,vytvarujeme v dlani guľôčku a stlačíme |
|
V strede mierne narežeme... |
|
Uložíme na plech (radšej ďalej od seba,nie ako ja)a do každého urobíme dierku.Najlepšie vareškou.Pečieme na 180°c asi 5minút,teplotu stiahneme na 165°c a pečieme 15minút |
|
Trošku sa mi roztiekli:( Asi som mala málo rozohriatu rúru) |
|
Kým srdiečka vychladnú.pripravíme si polevu.Maslo s čokoládou necháme zmäknúť a pridaním vriacej vody vymiešame hustú lesklú hmotu. |
|
Čokoládou naplníme dierky v srdiečkach. |
|
Do teplej čokolády nasypeme mandľové lupienky |
|
Urobíme si kávičku,vyložíme nohy a vychutnávame,čo sme si napiekli.Dobrú chuť:) |