Medový krémeš s Be-be keksami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Dnes sa mali piecť Fánky....ale ja som bola trošku lenivá,lebo som veľa varila,tak som si to zjednodušila touto rýchlovkou. Na krémeš potrebujeme:medové pláty,be-be kekse,4x Zlatý klas,6ks vajec,4x vanilínový cukor,200g kryštálového cukru1,5l mlieka,3/4 litra Cremefine Profi,2x stužovač do šľahačky,čokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme medové pláty...ja som robila na veľký plech s rozmermi 44x36 / veľkosť plechu zo vstavanej rúry /

Najprv si vyšľaháme bielky so štipkou soli

Z mlieka,kryšt.cukru,vailínového cukru,4 Zlatých klasov a 6 žĺtkov uvaríme hustú kašu,do ktorej za horúca primiešame vopred vyšľahaný sneh z bielkov.Masu vylejeme na medové pláty.....pekne zarovnáme a necháme vychladnúť.

Na vychladnutú masu nanesieme šľahačku, /tentokrát som použila Rama-Cremefine Profi zo zvedavosti,aká bude chuť/na ktorú poukladáme be-be kekse.Takto hotový krémeš polejeme čokoládou,komu sa nechce len posype práškovým cukrom. Ja som mala čokoládu ešte od Vianoc v chladničke,tak som ju využila a spravila dvojfarebnú polevu.
Hotový zákusok dáme znova do chladu aspoň na 3 hodiny.
S bebečkami sa dobre pracuje....robia nám linajky,ako máme zákusok krájať.
A s tou Rama-Cremefine profi je krémeš super....skúsila som malú obmenu,pretože tu už jeden krémeš mám.