Orechové rezy

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cesto:250 g mleté orechy, 300 g prašk. cukru, 6 bielkov, špetka soli, papier na pečenie.\r\nnáplň: 400 ml šľahačky 33 % (ja dávam 2 kelimky), 1 čokoláda\r\nalobal

POSTUP PŘÍPRAVY

1- bielky so soľou vyšľaháme takmer dotuha, prišľaháme cukor, a nakoniec vmiešame mleté orechy.\r\n2- cesto rozotrieme na pekáč vyložený papierom na pečenie asi na 2cm vrstvu a pečieme pri 175 st.C. asi 20 min.\r\n3- upečené cesto necháme vychladnúť a rozrežeme ho na tretiny.\r\n4- šľahačku vyšľaháme a vmiešame do nej postúhanú čokoládu.\r\n5- na pripravený alobal dáme 1 plat cesta, potrieme ho šľahačkou (kľudne v hrubšej vrstve). Priklopíme ho 2 platom cesta - znova vrstva šľahačky a priklopíme 3 plátom cesta.\r\n6- zakrijeme alobalom celý koláč a dáme na noc stuhnúť do chladničky.\r\n7- ráno ozdobíme celý koláč šľahačkou.\r\n\r\nDobrú chuť :-)