Chlpaté kuracie krídielká ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie krídla * korenie na kura * solamyl * vajce * panko - strúhanka * olej *

POSTUP PŘÍPRAVY

Krídielká sú obaľované v PANKO strúhanke, Preto chlpaté, lebo majú zvláštnu štruktúru. Túto strúhanku dostať v čínskych a ázijských obchodoch. / v BA na Bajkalskej ul. /

1. Najprv si odrežeme z krídielok, ten posledný tenký diel. Obyčajný olej si rozmiešame s korením na kura. Krídielká poriadne natrieme, už nesolíme a necháme odležať.
2. Potom postupne obaľujeme. Najprv v solamyle,
3. v rozšľahanom vajci
4. a nakoniec v PANKO strúhanke.
5. Vysmažíme na panvičke, alebo vo fritéze. Sú fantasticky chrumkavé. Podávame s chlebíkom , zemiakmi a zeleninou.