Chlpaté kuracie krídielká ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
kuracie krídla * korenie na kura * solamyl * vajce * panko - strúhanka * olej *
POSTUP PŘÍPRAVY
Krídielká sú obaľované v PANKO strúhanke, Preto chlpaté, lebo majú zvláštnu štruktúru. Túto strúhanku dostať v čínskych a ázijských obchodoch. / v BA na Bajkalskej ul. /
 |
1. Najprv si odrežeme z krídielok, ten posledný tenký diel. Obyčajný olej si rozmiešame s korením na kura. Krídielká poriadne natrieme, už nesolíme a necháme odležať. |
 |
2. Potom postupne obaľujeme. Najprv v solamyle, |
 |
3. v rozšľahanom vajci |
 |
4. a nakoniec v PANKO strúhanke. |
 |
5. Vysmažíme na panvičke, alebo vo fritéze. Sú fantasticky chrumkavé. Podávame s chlebíkom , zemiakmi a zeleninou. |