struhany tvarohovy



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO: 40 dkg polohrubej muky, 25 dkg margarinu, 15 dkg praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 1 prasok do peciva, 1 zltok, 3 lyzice kakaa PLNKA: 3 zltky, 25 dkg prask. cukru, 1 vanilkovy cukor ( z tychto troch ingrediencii vyslahame penu) a pridame do nej 75 dkg tvarohu a 1 lyzicu maizeny (Gustinu) a na koniec sneh zo 4roch bielkov\

POSTUP PŘÍPRAVY

Spracovane cesto rozdelime na dve casti, dame ho do chladnicky stuhnut Potom struhame na vymasteny a mukou vysypany plech. Plnku rozotrieme na prvu cast cesta, na plnku nastruhame druhu polovicu cesta a pecieme 30 minut na 180 stupnoch :) DOBRU CHUT :)

CESTO: 40 dkg polohrubej muky, 25 dkg margarinu, 15 dkg praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 1 prasok do peciva, 1 zltok, 3 lyzice kakaa\\r\\n\\r\\nPLNKA: 3 zltky, 25 dkg prask. cukru, 1 vanilkovy cukor ( z tychto troch ingrediencii vyslahame penu) a pridame do nej 75 dkg tvarohu a 1 lyzicu maizeny (Gustinu) a na koniec sneh zo 4roch bielkov\\r\\n\\r\\npostup: spracovane cesto rozdelime na dve casti, dame ho do chladnicky stuhnut Potom struhame na vymasteny a mukou vysypany plech. Plnku rozotrieme na prvu cast cesta, na plnku nastruhame druhu polovicu cesta a pecieme 30 minut na 180 stupnoch :) DOBRU CHUT :)