Kanadská torta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Receptík som robila podľa Michaely M. ID 48763 z českého mmb.
Na korpus potrebujeme: 4x BeBe Dobré ráno orieškové, 1dcl - cca 4PL rozpusteného masla, 1dcl - cca 4PL mletých orechov, 1ČL škorice. Na náplň: 3 kyslé smotany, 1 tvaroh, 10PL ml. cukru, 2PL hladkej múky, 1 vanilka, 3 vajcia, šťava z jedného citrónika. Na dozdobenie môžte použiť šľakačku a posypať škoricou. Ja som posypala len škoricovým cukrom :O)

POSTUP PŘÍPRAVY

Tortička je úžasná. Zjedla sa v podstate na posedenie a návšteva si tiež pochvaľovala.

Na korpus potrebujeme: 4x BeBe Dobré ráno orieškové, 1dcl - cca 4PL rozpusteného masla, 1dcl - cca 4PL mletých orechov, 1ČL škorice. Miesto škorice som odfotila vanilku, ale to sa stáva, keď sa niekto ponáhľa :O)
Do rozdrvených BeBe keksov pridáme všetko ostatné. Vznikne asi niečo takéto.
Vzniknutú masu doslova a do písmena "natlačíme" do vymastenej tortovej formy - na spodok, ale aj cca 2cm po okrajoch.
Z nasledovných surovín vypracujeme náplň: 3 kyslé smotany, 1 tvaroh, 10PL ml. cukru, 2PL hladkej múky, 1 vanilka, 3 vajcia, šťava z jedného citrónika.
Do smotán som pridala tvaroh, cukor, vanilku, múku a rukou som dobre premiešala.
Potom som pridala vajká vymiešané s citrónovou šťavou. Ale myslím, že to ani netreba miešať zvlášť. Isto nič nepokazíte, ak to šupnete priamo k smotankám :O)
Vzniknutú hmotu som naliala do formy a dala piecť do rozohriatej rúry. Pečieme 45 minút na 180 stupňov.
Takto vyzerá upečená tortička. Náplň sa dosť trasie :O), ale vraj stuhne chladnutím. Uvidíme!
Tortička vychladla, treba už len dozdobiť.
Viac sa mi žiaľ nepodarilo nafotiť :O( prišla nečakaná návšteva a tortička sa zjedla na posedenie. Na budúce pridám foto, snáď :O))) Tortu si dozdobte ako len chcete. Ja som posypala iba škoricovým cukrom. A bola Mňam!!!