Hroch s 25 hrošíčatami na stužkovú
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
5 plechov cesta, pudingovomaslový čokoládový krém z 5 dávok, poťah z maršmelákov, spolu 10kg
POSTUP PŘÍPRAVY
Veľký hroch podľa Egrtky, postup na malých hrošíkov som nafotila.
|
dopredu som si nachystala 50 očiek, 50 ušiek, ... |
|
100 nožičiek s 300 pazúrikmi, ... |
|
a 25 stužiek s menami. |
|
3 plechy cesta som nakrájala na 50 obdľžnikov s rozmermi 5,6 x 10,5 cm, dva a dva zlepila krémom a poobrezávala. Momentálne to vyzerá, že z toho budú autíčka :-) |
|
Zo všetkých okrajov a odrezkov som urobila punčovinu. Každého hrošíka som natrela krémom a dotvarovala punčovinou. |
|
Veľký hroch pred potiahnutím. |
|
Poťahovanie veľkého hrocha. |
|
Poťahovanie malého hrošíka. |
|
Odrezané okraje. |
|
Naliepanie pripravených očiek, uší, nožičiek... ešte zuby chvostíky a stužky. V tomto štádiu som bola veľmi rada, že som si dopredu nachystala všetko, čo sa dalo. Na nezaplatenie! |
|
Už takmer hotoví. Ešte aby som nezabudla napísať, podložky urobili sami maturanti, čo mi ušetrilo prácu. |
|
Aj so stužkami. |
|
Aj s mamičkou. |