Hroch s 25 hrošíčatami na stužkovú



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

5 plechov cesta, pudingovomaslový čokoládový krém z 5 dávok, poťah z maršmelákov, spolu 10kg

POSTUP PŘÍPRAVY

Veľký hroch podľa Egrtky, postup na malých hrošíkov som nafotila.

dopredu som si nachystala 50 očiek, 50 ušiek, ...
100 nožičiek s 300 pazúrikmi, ...
a 25 stužiek s menami.
3 plechy cesta som nakrájala na 50 obdľžnikov s rozmermi 5,6 x 10,5 cm, dva a dva zlepila krémom a poobrezávala. Momentálne to vyzerá, že z toho budú autíčka :-)
Zo všetkých okrajov a odrezkov som urobila punčovinu. Každého hrošíka som natrela krémom a dotvarovala punčovinou.
Veľký hroch pred potiahnutím.
Poťahovanie veľkého hrocha.
Poťahovanie malého hrošíka.
Odrezané okraje.
Naliepanie pripravených očiek, uší, nožičiek... ešte zuby chvostíky a stužky. V tomto štádiu som bola veľmi rada, že som si dopredu nachystala všetko, čo sa dalo. Na nezaplatenie!
Už takmer hotoví. Ešte aby som nezabudla napísať, podložky urobili sami maturanti, čo mi ušetrilo prácu.
Aj so stužkami.
Aj s mamičkou.